EcoMoto 930×122

bogdan ivan

EROARE ENORMĂ! PISTELE DE PE STRADA MARE, PERICOL PENTRU COPII!

Eroare enormă! Pistele de pe Strada Mare, pericol pentru copii! Planul Primăriei de amenajare de piste pentru bicicliști pe Strada Mare, pietonală, din centrul Piteștiului a provocat o mare nemulțumire.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

Sunt piteșteni care avertizează că viitoarele piste vor fi un pericol pentru pietoni, mai ales pentru copiii mici, din cauza riscului crescut de accidente.

Bogdan Ivan, lider al partidului Pro România Argeș, se numără printre piteștenii indignați de inițiativa primarului Cornel Ionică.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

„Este o eroare enormă! Pe Strada Mare sunt copii mici, cu bunici sau părinți. Cine va plăti atunci când se vor produce accidente? Cine va plăti atunci când un copil va fi lovit de o bicicletă? Vorbesc și, sau mai ales, în calitate de părinte. Riscul e mare! Strada Mare trebuie să rămână exclusiv pietonală!

Sunt amator de plimbări cu bicicleta. Mai mult, eu însumi am cerut în repetate rânduri amenajarea de piste pentru bicicliști. Dar nu pe Strada Mare! Nu în zone pietonale în care astfel de piste ar reprezenta un pericol pentru oameni, în special pentru copii.”, declară pentru ePitești Bogdan Ivan, lider al partidului Pro România Argeș.

Amintim că primarul Cornel Ionică nu cedează și spune că va concretiza planul de amenajare a unor piste pentru bicicliști pe Strada Mare, pe traseul Teatrul „Alexandru Davila” – Piaţa „Vasile Milea”. Amănunte, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90