New Profesional Consult 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, ÎNTÂLNIRI CU LIDERI AI ADMINISTRAȚIEI SUA

Aflat în turneu politic în SUA, europarlamentarul Laurențiu Rebega a purtat discuții cu Devin Nunes, președintele Comisiei Permanente pentru Informații din Congresul american și membru al echipei de tranziție a președintelui Donald Trump.

Citiți și: EUROPARLAMENTAR PRO ROMÂNIA AVERTIZEAZĂ: ROMÂNIA DEVINE TOT MAI PUSTIE

De asemenea, europarlamentarul român s-a întâlnit și cu Paul Ryan, președintele uneia dintre cele două Camere ale Congresului american, House of Representatives.

”Mă aflu pentru o scurtă vizită în Statele Unite, aici unde am fost invitat la Forumul Parlamentar pentru Securitate și Intelligence. În cadrul acestui forum, am avut ocazia să întâlnesc multe personalități importante din administrația americană.”, precizează Laurențiu Rebega.

Citiți și: EXCLUSIV! LAURENȚIU REBEGA, LA PRO ROMÂNIA

Amintim că europarlamentarul  este singurul politician român prezent la Forumul Parlamentar din Washington DC care abordează teme de securitate și informații, evenimentul fiind organizat de grupul de lucru pe terorism și război neconvențional din Congresul Statelor Unite ale Americii (AICI, amănunte).

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066