SMART KIDS 930X122

laurențiu rebega

SPRIJIN DIN SUA PENTRU FAMILIA TRADIȚIONALĂ

Una dintre cele mai importante întâlniri pe care europarlamentarul Laurențiu Rebega a avut-o în SUA a fost cea cu congressman-ul republican Steve King. Potrivit europarlamentarului, King este un lider al luptei pentru păstrarea tradițiilor și a valorilor familiei.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

“Am convenit cu domnia sa ca anul viitor să viziteze România, ca să ne dea un mesaj de susținere a efortului de promovare a valorilor familiei. De asemenea, împreună cu Steve King doresc să inițiez în Parlamentul României un grup pro life.

Am mai discutat despre schimbarea rutei migrației și despre felul în care România este afectată de acest fenomen, precum și despre modalitatea în care am putea să colaborăm pentru apărarea adevăratelor valori creștine, atât de amenințate astăzi.”, precizează europarlamentarul român.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Steve King este unul dintre cei 13 congressmani care i-au trimis o scrisoare președintelui Iohannis și altor lideri politici din România pentru a susține demersului Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției în vederea amendării articolului 48, pentru definirea căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie.

”Pentru că familia este instituția fundamentală a societății, suntem încrezători că vă veți asigura că dreptul poporului român de a decide printr-un referendum soarta celei mai importante instituții din istorie, familia și căsătoria, este respectat pe deplin.”, arăta congressman-ul Steve King în scrisoare.

“Invitația pe care i-am făcut-o congressman-ului de a veni în România are ca obiectiv tocmai sprijinul pe care toți politicienii români responsabili trebuie să-l acordăm Coaliției pentru Familie și demersului pentru care au semnat 3 milioane de români, acela de a-i acorda familiei tradiționale respectul și protecția cuvenite, în acord cu aspirația poporului român, care are dreptul să stabilească democratic, prin vot, la referendum, cum dorește să fie definită familia.”, afirmă Laurențiu Rebega.

AICI, amănunte despre vizita în Statele Unite ale Americii a europarlamentarului român.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90