New Profesional Consult 930 x 122

consiliul

draghici

Va candida pentru șefia Consiliului Județean? Iată ce răspunde deputatul!

PSD Argeș stă ca pe un butoi cu pulbere. Condamnarea lui Constantin Nicolescu la închisoare cu executare a tulburat apele în partid.

Citiți și: Drăghici i-a dat în primire la DNA pe Dragnea și pe fosta sa iubită, Irina

Nu puțini iau serios în calcul posibilitatea ca Nicolescu să primească o condamnare definitivă care să îl oblige să renunțe la președinția Consiliului Județean și a filialei social-democrate. Dacă se va ajunge la așa ceva, anul viitor vom avea alegeri anticipate pentru funcția de președinte la Consiliul Județean. Într-o asemenea situație, cine ar urma să fie candidatul PSD? O variantă vehiculată intens este Mircea Drăghici, deputat de Curtea de Argeș și consilier onorific al primului-ministru Victor Ponta. În emisiunea „Tu contezi”, difuzată aseară pe Argeș TV, Drăghici a fost întrebat dacă va candida pentru președinția Consiliului Județean Argeș în cazul în care vor fi alegeri anticipate. Parlamentarul nu a spus nici da, nici nu: „Partidul va decide”, a răspuns deputatul.

Amintim că în același context mai sunt vehiculate următoarele nume: Tudor Pendiuc, Cătălin Rădulescu (deputat de Pitești), Florin Tecău (vicepreședinte al Consiliului Județean), Ion Georgescu (primarul Mioveniului), Simona Bucura Oprescu (deputat de Mioveni) și Radu Vasilică (deputat de Ștefănești).

Citiți și: MEGA-LICITAŢIE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90