Donaris 930 x 122

autoizolare la domiciliu

ARGEȘ: A CRESCUT NUMĂRUL PERSOANELOR VENITE DIN ZONA ROȘIE

Potrivit celor mai recente date transmise de Direcția de Sănătate Publică (DSP), astăzi, 30 martie 2020, la ora 9, situația persoanelor afectate de măsurile de carantină sau izolare se prezenta în județul Argeș după cum urmează:

Citiți și: Noi reguli de intrare în România

-persoane monitorizate de DSP aflate în izolare la domiciliu: 8.799;

-persoane care au finalizat perioada de 14 zile de izolare: 1.597;

Citiți și: Hotărâre CJSU Argeș. Alte localități intră în carantină

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 270.

Față de precedenta informare (de ieri, 29 martie 2020, ora 14), numărul persoanelor autoizolate la domiciliu a scăzut (ieri erau 9.003). În schimb, a crescut numărul persoanelor din centrele de carantină (ieri erau 222).

Tot ieri la ora 14, numărul persoanelor care finalizaseră perioada de 14 zile de izolare era de 1.386.

Amintim că în carantină instituționalizată pentru 14 zile intră persoanele care revin în România din “zona roșie” (Italia, Franța, Germania, Spania sau Iran). În autoizolare la domiciliu, tot pentru 14 zile, intră persoanele care revin în România din “zona galbenă” (toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internațională, din alte țări decât cele din zona roșie):

(Foto: Arhivă – descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3