EcoMoto 930×122

carantină

VOM AJUNGE DIN NOU LA CARANTINĂ / AUTORITĂŢILE NU DAU AMENZI FIINDCĂ SUNT ALEGERI

Mai mulţi medici au comentat pe marginea evenimentelor din prima săptămână a noului an şcolar, precum şi faptele petrecute în paralel în ţară, reprezentativ fiind în acest sens protestul anti-măşti din weekend-ul trecut.

Citiți și: Noi reguli de intrare în România

Specialiştii critică ignorarea măsurilor elementare de protecţie şi unii dintre ei afirmă răspicat că, în acest fel, „vom ajunge din nou la carantină”.

 Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică, afirmă că este şi vina autorităţilor fiindcă nu mai dau amenzi în preajma alegerilor.

Citiți și: Hotărâre CJSU Argeș. Alte localități intră în carantină

„În continuare nu se dau amenzi pentru nepurtarea măștii în spațiile publice (…), poliția e prezentă, dar nu dă amenzi, dă avertismente în cel mai bun caz, pentru că, nu-i așa, amenzile ar afecta intenția de vot și în momentul de față, din perspectiva mea, prioritatea guvernului este mai degrabă votul de la sfârșitul săptămânii decât siguranța cetățenilor. Altfel, s-ar da amenzi continuu, ceea ce ar duce la purtarea măștii, ceea ce ar crește siguranța cetățenilor”, a declarat Răzvan Cherecheș la Digi24.

Mai multe detalii, AICI.

(Sursa: digi24.ro)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90