930 x122 grota rece

carantină

ZONA ROȘIE, EXTINSĂ. TOȚI ROMÂNII CARE VIN DIN ACESTE ȚĂRI INTRĂ DE AZI DIRECT ÎN CARANTINĂ

Autoritățile au actualizat zona roșie, adăugând pe lista oficială și alte țări cu număr mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Citiți și: Noi reguli de intrare în România

În plus față de Italia, Spania, Germania, Franța și Iran, pe listă sunt acum și Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Olanda, SUA și Turcia.

Începând de astăzi, 3 aprilie 2020, argeșenii și toți cei care sosesc în România și din aceste țări vor fi plasați pentru 14 zile în carantină instituționalizată. Până azi, măsura în cazul revenirii în țară din Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Olanda, SUA sau Turcia era doar de autoizolare la domiciliu, tot pentru 14 zile.

Citiți și: Hotărâre CJSU Argeș. Alte localități intră în carantină

Autoizolarea la domiciliu rămâne valabilă pentru persoanele care sosesc dintr-o călătorie internațională din alte țări decât cele din zona roșie, incluse în așa-numita zonă galbenă (click pe imagine pentru vizualizarea listei actualizate):

(Foto: Arhivă – descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3