New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

AU IEȘIT REZULTATELE TESTELOR COVID-19 FĂCUTE PENTRU ZECI DE PACIENȚI DE LA SJU PITEȘTI

Toți pacienții care au fost internați în ultimele zile la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Pitești au fost testați pentru COVID-19 cu noul sistem Real-Time PCR montat în incinta unității sanitare. Toate rezultatele au ieșit negative.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

„32 de teste pentru detecția SARS CoV-2 au fost efectuate vineri și sâmbătă în laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență Pitești. Au fost testați, așa cum am anunțat, toți pacienții care au fost internați. Bucuria a fost mare să aflu că toate rezultatele sunt negative. Astăzi vor fi recoltate și prelucrate alte probe. Sperăm ca rezultatele să fie la fel”, declară Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Reamintim că vineri, 22 mai 2020, laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență Pitești a primit autorizație sanitară de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică Argeș. Astfel, laboratorul a devenit funcțional, urmând ca să fie testați toți pacienții care se internează la SJU (subiectul pe larg).

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3