930×122 CAPRA 5

Remus Mihalcea

Medicul Remus Mihalcea: moment istoric în toată lumea!

Medicul Remus Mihalcea, fost manager al Spitalului Clinic Colentina, acum deputat PSD de Argeș, anunță un moment istoric în toată lumea.

Citiți și: Remus Mihalcea: Premierul Marcel Ciolacu onorează promisiunile făcute sistemului sanitar!

Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul total al infectărilor cu coronavirus. Asta înseamnă că avem speranță cu privire la faptul că finalul pandemiei se apropie!

 

Citiți și: Remus Mihalcea: Ministerul Sănătății are soluții la criza medicamentelor anti-termice și anti-inflamatoare pentru copii!

 

104,9 milioane de doze de vaccin au fost administrate până acum, în timp ce numărul cazurilor de infectare a fost ieri de 104,1 milioane. S-au cumpărat până în prezent la nivel mondial 7,7 miliarde de doze, în timp ce alte 5 miliarde sunt rezervate pentru contractele deja existente. Așadar, vești foarte bune!”, spune Remus Mihalcea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3