Donaris 930 x 122

Remus Mihalcea

REMUS MIHALCEA ÎȘI ÎNDEAMNĂ COLEGII MEDICI SĂ SE VACCINEZE

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a debutat duminică în România cu vaccinarea cadrelor medicale.

Citiți și: Remus Mihalcea: Premierul Marcel Ciolacu onorează promisiunile făcute sistemului sanitar!

Medicul Remus Mihalcea, deputat de Argeș al PSD, până de curând manager al Spitalului Clinic Colentina din București (spital suport Covid), afirmă că începerea campaniei îl face să privească viitorul „cu bucurie, optimism și speranță.”.

 

Citiți și: Remus Mihalcea: Ministerul Sănătății are soluții la criza medicamentelor anti-termice și anti-inflamatoare pentru copii!

 

Ca medici, înțelegem cel mai bine severitatea și complexitatea cu care acest virus imprevizibil a făcut ravagii în toată lumea. Am trăit această experiență în toate modurile: am trecut prin boală eu însumi – cu afectare pulmonară semnificativă și spitalizare 3 săptămâni, mi-am văzut părinții, fratele și partenera de viață suferind și mulți pacienți ai spitalului Colentina. Toată această experiență care mi-a arătat cât de vulnerabilă este viața unui om și cât de frustrantă este neputința de a putea salva viața unui om, deși se pune toată priceperea și dedicarea medicilor în slujba acestui scop, m-a marcat pentru totdeauna.

Menirea noastră de medici este să fim alături de oameni, să-i sprijinim răspunzându-le la întrebările și temerile propagate de numeroasele teorii conspiraționiste, să îi facem să înțeleagă pe deplin că vaccinarea unui procent cât mai mare a populației (60 – 70%) ne va readuce libertatea și viața de dinainte înapoi. În definitiv, cu toții ne dorim lucruri simple: să ne știm persoanele dragi în siguranță, să putem să ne bucurăm de fețe zâmbitoare, care nu poartă mască, pe scurt – să ne luăm viața înapoi.

Dragi colegi, în acest moment, noi, ca medici, înțelegând beneficiile vaccinării împotriva acestui virus cumplit, trebuie să transmitem încredere populației vaccinându-ne. Haideți să fim un exemplu!”, transmite Remus Mihalcea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA