EcoMoto 930×122

oprescu

POZA ZILEI: OPRESCU ȘI TECĂU AU RÂS DE POLEXE?

La ceremonia de astăzi din fața Cercului Militar din Pitești ocazionată de Ziua Drapelului Național a fost și Constantin Polexe.

Citiți și: TECĂU: ECHIPĂ DEBUSOLATĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Deși partidul pe care îl reprezintă, PNL, a ieșit de o bună bucată de vreme de la guvernare, Polexe a rămas pe funcție ca lipit de scaun. Vicele aflat în opoziție la putere s-a numărat printre oficialitățile care au sărutat drapelul înainte ca militarii să-l ridice pe catarg. Drapelul, nu pe vice.

În timp ce Constantin Polexe era pătruns de moment, cu mâinile pe drapel și ușor aplecat de spate pentru a pupa patriotic steagul, ce credeți că făceau prefectul Mihai Oprescu și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău? Priviți fotografia! Stând de-o parte, cei doi, ambii de la PSD, privesc scena cu gurile aproape până la urechi. Râdeau de Polexe?

Citiți și: RĂZBOI ÎN PSD ARGEȘ

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90