New Profesional Consult 930 x 122

viol

UN BĂRBAT DIN ARGEȘ ȘI-A VIOLAT FIICA TIMP DE CÂȚIVA ANI

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut luni un bărbat de 59 de ani, din Poiana Lacului.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Din cercetări s-a stabilit că, în decursul mai multor ani, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acesteia.

După administrea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cel în cauză a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Foto descriptiv IPN.md

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3