930 x122 grota rece

viol

UPDATE/VIDEO: VIOLATORUL DIN CÂMPULUNG, ÎN AREST PREVENTIV

UPDATE ora 15: Bărbatul a fost prezentat de procurori Judecătoriei Câmpulung, iar instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, reţinut de poliţiştii câmpulungeni, pe bază de ordonanță, în cursul zilei de ieri, va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2019, ar fi constrâns o femeie de 25 de ani să întreţină relaţii sexuale.

Pentru administrarea probatoriului au fost dispuse şi efectuate expertize medico-legale”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3