New Profesional Consult 930 x 122

protest

Video: Protest în stradă la Piteşti. Oamenii sunt revoltaţi că nu au apă

Protest în stradă la Piteşti. Oamenii sunt revoltaţi că nu au apă.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Update: Protestatarii au venit din Poiana Lacului să protesteze la Piteşti.

„Acolo ar fi probleme cu apa din pricina faptului că cetăţenii deschid vanele. Ca să-i sprijine, Apă Canal a dus de 3 zile, deja 5 cisterne a cate 8000 l. După ce locuitorii din Poiana Lacului au venit la sediul din Piteşti, reprezentanţii Apă Canal au fost la Primăria din comună şi au stabilit un program de de furnizare a apei, condiţia fiind să nu umble la vane!

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Se pare că unii au piscine şi nu face faţă sistemul de distribuţie!”, ne-au precizat surse de încredere ePiteşti, în legătură cu situaţia prezentată.

Ştirea iniţială – ora 13:08

La această oră, mai multe persoane protestează pe strada Egalităţii din municipiu (după „Finanţe” şi până în intersecţia cu Calea Craiovei / Fraţii Goleşti), nemulţumiţi de faptul că nu apă în locuinţe.

Deocamdată, manifestarea este una paşnică, iar la faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj al Secţiei 3 Poliţie Piteşti pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine publică.

 

 

Oamenii legii vor să se asigure că protestul nu va degenera în conflicte şi nu vor apărea alte probleme.

Societatea Apă Canal anunţase că, în data de 15 iulie, apa va fi oprită pentru înlocuirea unei conducte. Nu este clar dacă protestul de acum are legătură cu sistarea de ieri.

Deocamdată, Apă Canal nu a anunţat avarii sau intervenţii în cursul zilei de azi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • adventure spune:

    Asa, si daca au oamenii piscine ce? ca doar nu se umple piscina zilnic si nu sunt piscine de mii de mc, si nu doar oamenii din Poiana Lacului au piscine in tzara asta. In anii trecuti se oprea apa la Poiana ca cica pompe, retea, etc. S-a spus ca s-a investit si s-a remediat problema tehnica. Apa Canal sa se astepte la procese daca mai opreste furnizarea! Avem contracte de asigurare apa zilnic, sa furnizeze apa zilnic, ca nici noi nu platim o luna da, alta nu, cum ne vine. Daca se face program, sa se faca pe ore, nu pe zile, ca poti sta fara apa 2-3 ore, dar nu e posibil pe caldurile astea sa nu faci macar un dus zilnic sau sa nu speli vasele. Stiu sa creasca tarifele si sa umfle facturile „din greseala”, dar datoria nu inteleg sa si-o faca!

  • Neacsu spune:

    Atâta timp cât Apa-Canal este sub tutela PSD, vom avea probleme cu apa potabilă de calitate și cantitatea necesară. Conducerea apa-canal este insensibilă la problemele cetățenilor. Acest lucru se întâmpla și in com. Lunca Corbului, sat Bumbuieni. De trei ani directorul mincinos al apa-canal a promis ca va asigura fără întrerupere apa necesară, un element vital și acest lucru nu s-a realizat! In fiecare zi de doua ori/zi apa este întreruptă și nu-i pasa.

  • Catrina ion spune:

    Dacă au contract sa îl respecte,eu voi da în judecata apa canal.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90