NOR CURIER 930X122

lipsire de libertate

VIDEO: ȘI-A SECHESTRAT ȘI VIOLAT FOSTA CONCUBINĂ

Un bărbat de 32 de ani, din Corbeni, a fost reținut ieri, după ce a agresat-o și lipsit-o de libertate pe fosta concubină, de 21 de ani, cu care are un copil în vârstă de 2 ani.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi invitat-o pe fosta concubină la locuinţa sa, sub pretextul vizitei copilului lor minor, rămas în îngrijirea acestuia, împrejurare în care ar fi agresat-o și nu i-ar fi permis să plece, iar în aceste împrejurări, pe parcursul nopții, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta”, precizează IPJ Argeș.

În cursur zilei de ieri, femeia a sesizat faptele la 112, iar polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Curtea de Argeș, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au efectuat cercetări, după care l-au reținut pe bărbat.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3