930×122 CAPRA 5

avocat

INCREDIBIL! CE A PĂȚIT UN AVOCAT CELEBRU DIN PITEȘTI

Ce a pățit un avocat celebru din Pitești. Avocatul argeşean Liviu Stancu, fost ministru secretar de stat în Ministerul Justiţiei, relatează pe pagina sa de socializare o experiență revoltătoare pe care o trăiește din cauza mecanismului infernal al justiţiei româneşti.

Citiți și: Transmiterea cererii de chemare în judecată prin poştă electronică (e-mail)

„JUSTIȚIA independentă s-a pronunțat în dosarul meu aflat de 23 (DOUĂZECIȘITREI!!!) de ani pe rolul instanțelor! Ce credeți că au hotărât?! REPUNEREA PE ROL! Pe bune, nu ajung 23 de ani de judecată, mai e nevoie de timp pentru ca JUSTIŢIA noastră să vadă cum stă treaba! Luna trecută am terminat un dosar început acum 11 ani, așa că în agenda mea mai este loc pentru o nouă porție de arheologie juridică.

Între timp, combatanții spectacolului televizat pe subiecte de resort dezbat teme mult prea rafinate pentru noi, ăștia care așteptăm să se miște ceva.”, scrie, indignat, avocatul, care nu precizează obiectul dosarului la care face referire.

Citiți și: Care este distanța minimă în construcții. Cât de aproape poate construi un vecin

Dacă un avocat, și încă unul foarte cunoscut, pățește așa ceva, ce așteptări să aibă omul obişnuit, anonim, de la un sistem de justiție care refuză, cu încăpățânare și aroganță, să se reformeze?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3