New Profesional Consult 930 x 122

arest

MIRCEA BĂSESCU, ARESTAT!

În urmă cu puțin timp Tribunalul București s-a pronunțat în privința cererii DNA de arestare preventivă a lui Mircea Băsescu pentru trafic de influență, infracțiune în urma căreia ar fi primit 250.000 de euro.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Tribunalul a admis solicitarea procurorilor anticorupție, fratele președintelui țării primind mandat de 30 de zile de arest preventiv. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Amintim că aseară, puțin dincolo de ora 19, DNA l-a reținut pe Mircea Băsescu pentru 24 de ore pentru trafic de influență în cazul finului său, Bercea Mondial. Fratele cel mic al lui Traian Băsescu și-a petrecut noaptea în arestul Poliției Capitalei. Citește aici detalii despre reținerea de ieri: http://epitesti.ro/stiri/justitie/mircea-basescu-retinut-de-dna-pentru-24-de-ore/. (Foto: Mediafax)

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90