930×122 CAPRA 5

apa canal

BRANȘARE INDIVIDUALĂ LA APĂ. ANUNȚ IMPORTANT

Branșare individuală la apă. Anunț important. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că, pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care doresc branşarea individuală la nivelul condominiilor, costurile proprii iniţiale aferente execuţiei unui distribuitor de apă rece pentru 5 beneficiari vor fi suportate de Apă Canal 2000 SA. Potrivit sursei citate, aceste costuri urmează să se amortizeze pe măsură ce se vor primi noi cereri de branşare. Astfel, primul solicitant va plăti numai cota sa parte din preţul achiziţiei şi montării distribuitorului, iar amortizarea ulterioară a sumelor de la ceilalţi beneficiari nu va mai intra în sarcina acestuia.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Apă Canal 2000 SA Pitești precizează că prin această măsură se urmăreşte corelarea consumului real cu cel facturat, reducerea pierderilor de apă şi apă nefacturată, creşterea satisfacţiei utilizatorilor şi a eficienţei operatorului.

Beneficiarii serviciului de apă care locuiesc în condominii şi care doresc contorizare individuală se pot prezenta la Ghişeul unic al societăţii Apă Canal 2000 SA (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A) pentru solicitarea branşării individuale la reţeaua publică de apă în condiţiile menţionate anterior.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Celelalte prevederi şi cerinţe referitoare la branşarea individuală în condominii nu se modifică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3