New Profesional Consult 930 x 122

arme

pistol2

PISTOALE, CUȚITE, O BAIONETĂ ȘI UN NUNCEAG, CONFISCATE DE POLIȚIE

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliției Române, au făcut astăzi două percheziţii domiciliare în Bucureşti, la locuinţele a două persoane bănuite că deţin ilegal arme.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

De la locuinţa uneia dintre persoanele percheziţionate poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol Walther, calibru 10×22, cu seria ştearsă, două încărcătoare (unul conţinând 6 cartuşe cu bilă, iar celălalt 2 cartuşe cu bilă), un pistol Autom Pistole, calibru 8 mm (cu încărcător care conţinea 2 cartuşe cu bile), 3 cuţite cu lamă rabatabilă, un tablou vechi pe pânză şi mai multe telefoane mobile. De la locuinţa celeilalte persoane vizate poliţiştii au ridicat o baionetă militară, ataşabilă la pistol mitralieră, un nunceag, un cuţit din metal, cu lungimea lamei de 22 de cm, şi un dispozitiv metalic tip „BOX”.

Cei doi sunt cercetați acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3