930×122 CAPRA 5

buzoești

FC ARGEȘ, FĂRĂ VICTORIE LA BUZOEȘTI

FC Argeș 1953 a jucat astăzi în deplasare cu Victoria Buzoești, în cadrul etapei cu numărul 3 a Ligii a IV-a de fotbal. Înaintea etapei de azi FC Argeș ocupa locul 3 în clasament, iar Buzoeștiul era lider, fiecare cu câte 6 puncte, despărțite de golaveraj.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Scorul a fost deschis de gazde în minutul 2, în urma unui corner. Piteștenii au egalat în minutul 32, grație reușitei lui Dragoș Prodan, printr-un șut de la distanță. În cea de a doua repriză nu s-a mai marcat, partida încheindu-se cu scorul de 1-1.

Amintim că în primele două meciuri FC Argeș 1953 a câștigat cu 4-1 în deplasare la Vulturii Priboieni și cu 2-1 acasă cu Unirea Bascov. În etapa următoare FC Argeș va întâlni pe teren propriu, în Ștrand, pe AS Micești. (Foto Arhivă: Foto24Press)

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90