New Profesional Consult 930 x 122

miting

SUTE DE PDL-IȘTI DIN ARGEȘ, LA MITINGUL ȘI MARȘUL ANTIGUVERNAMENTAL DIN BUCUREȘTI

Partidul Democrat Liberal a organizat astăzi în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti un miting „împotriva Guvernului USL şi pentru apărarea statului de drept”.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Potrivit PDL Argeș, peste 15.000 de membri şi simpatizanţi ai partidului din întreaga țară au participat la acțiune. Pe scena amplasată în Piaţa Revoluţiei s-a aflat întreaga conducere centrală a Partidului Democrat Liberal, în frunte cu preşedintele Vasile Blaga şi candidatul PDL pentru alegerile prezidenţiale, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu. De asemenea, pe scenă a urcat şi liderul PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu. După miting protestatarii au mărșăluit către sediul Guvernului, iar în Piața Victoriei au cerut demisia primului-ministru Victor Ponta.

“Astăzi peste 15.000 de membri ai PDL, printre care  s-au numărat şi 550 de argeşeni, au făcut o adevărată demonstraţie de forţă, prin care s-a văzut încă o dată care este principalul partid al opoziţiei. PDL doreşte să sancţioneze actuala putere, care în douăzeci de luni de guvernare nu a făcut nimic bun pentru români. A schimbat patru miniştri pe post şi a introdus 34 de noi taxe şi impozite, despre care USL nu a spus nimic în campania electorală”, a declarat preşedintele PDL Argeş cu privire la motivele pentru care democrat-liberalii au organizat protestul împotriva Guvernului USL.

Citiți și: Exclusiv. Liderul Sindical Dacia: „Suntem în discuții și reorganizare!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3