930 x122 grota rece

arest

UPDATE/VIDEO: CE A DECIS INSTANȚA ÎN CAZUL INDIVIDULUI ACUZAT CĂ ȘI-A VIOLAT FOSTA CONCUBINĂ

UPDATE: În cazul individului acuzat de violare de domiciliu, distrugere, lipsire de libertate, viol, şi furt, instanţa a dispus, ca măsură preventivă, arestarea sa pentru următoarele 30 de zile.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

UPDATE: Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lipsire de libertate, viol, şi furt şi au reţinut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din Mălureni.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 9 mai a.c., cel în cauză ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei tinere de 18 ani, din aceeaşi localitate, cu care avusese anterior o relaţie de concubinaj, iar sub ameninţare s-ar fi deplasat în afara locuinţei acesteia şi ar fi întreţinut raport sexual. Ulterior, tânărul i-ar fi sustras şi telefonul mobil”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Luni a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știrea inițială:

Un tânăr din Argeș este prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă după ce și-a violat fosta concubină.

Fapta s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar individul este acuzat și de alte infracțiuni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3