NOR CURIER 930X122

asistenta medicala

Video: Asistentă din Argeş, mărturie emoţionantă

Asistentă din Argeş, mărturie emoţionantă: „Viaţa de familie am lăsat-o pe locul doi”.

Citiți și: Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

Ieri, la redeschiderea secţiei COVID de la Spitalul Mioveni, asistenta şefă pe spital, Rodica Leancă, a vorbit munca depusă de personalul medical în valurile precedente ale pandemiei care a însemnat un efort titanic, epuizare, ambiţie, luptă pentru viaţă, sacrificiu.

AS. ŞEF RODICA LEANCĂ, DESPRE SACRIFICIILE FĂCUTE

 

Citiți și: O nouă operație în premieră la Spitalul Mioveni! Pe cine au salvat medicii

 

„A fost o muncă titanică, oamenii s-au reîntors cu aceeaşi dorinţă de a salva vieţi. Suntem o echipă unită, muncim foarte mult. A fost o oboseală fizică, ne-am epuizat, am picat rând pe rând şi eu am fost unul dintre pacienţii pozitivi care a avut Covid şi care a fost tratat aici de către colegii mei. Sperăm să nu mai ajungem la aceste clipe foarte grele. Stăteam 4-5 ore în combinezon, la un moment dat transpiram foarte tare, eram uzi şi trebuia să ne schimbăm. Nu mai aveam nici aer să respirăm. Din dorinţa de a fi alături de pacienţi, am stat acolo.

Viaţa de familie am lăsat-o pe locul doi, pentru că am fost prezenţi aici zi şi noapte. A fost foarte greu, dar în acelaşi timp am avut susţinerea familiei, a fost de acord cu ce facem noi. Oricare dintre ei putea fi în locul pacienţilor”, este mărturia emoţionantă a asistentei de la Spitalul Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3