930 pe 122 COSTACHE

asistenta medicala

Video: Asistentă din Argeş, mărturie emoţionantă

Asistentă din Argeş, mărturie emoţionantă: „Viaţa de familie am lăsat-o pe locul doi”.

Citiți și: Argeș. Medic tânăr la spital. Este specialistă în endocrinologie

Ieri, la redeschiderea secţiei COVID de la Spitalul Mioveni, asistenta şefă pe spital, Rodica Leancă, a vorbit munca depusă de personalul medical în valurile precedente ale pandemiei care a însemnat un efort titanic, epuizare, ambiţie, luptă pentru viaţă, sacrificiu.

AS. ŞEF RODICA LEANCĂ, DESPRE SACRIFICIILE FĂCUTE

 

Citiți și: La mulți ani Spitalului Mioveni!

 

„A fost o muncă titanică, oamenii s-au reîntors cu aceeaşi dorinţă de a salva vieţi. Suntem o echipă unită, muncim foarte mult. A fost o oboseală fizică, ne-am epuizat, am picat rând pe rând şi eu am fost unul dintre pacienţii pozitivi care a avut Covid şi care a fost tratat aici de către colegii mei. Sperăm să nu mai ajungem la aceste clipe foarte grele. Stăteam 4-5 ore în combinezon, la un moment dat transpiram foarte tare, eram uzi şi trebuia să ne schimbăm. Nu mai aveam nici aer să respirăm. Din dorinţa de a fi alături de pacienţi, am stat acolo.

Viaţa de familie am lăsat-o pe locul doi, pentru că am fost prezenţi aici zi şi noapte. A fost foarte greu, dar în acelaşi timp am avut susţinerea familiei, a fost de acord cu ce facem noi. Oricare dintre ei putea fi în locul pacienţilor”, este mărturia emoţionantă a asistentei de la Spitalul Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3