Donaris 930 x 122

comuna hârsești

VIDEO: BOMBA ECOLOGICĂ DE LA HÂRSEŞTI, ÎN ATENŢIA AUTORITĂŢILOR

O sesizare şi mai multe dovezi ale unei probleme ecologice au ajuns în atenţia Prefecturii Argeş. Deşeuri de tot felul aruncate într-o râpă, apoi incendiate, i-au adus la exasperare pe localnicii din Hârseşti. Gunoaiele sunt împrăştiate în aşa numita „Râpă roşie”, un spaţiu neautorizat situat lângă albia râului Cotmeana şi de casele oamenilor.

Citiți și: Culmea nesimțirii! Și-a descărcat gunoaiele din mașină direct pe trotuar, apoi și-a văzut de drum

Pe masa primarului Moloiu, proaspăt reales în funcţie, a ajuns un document emis de Prefectură, prin care se confirmă sesizarea referitoare la „modul defectuos de colectare a gunoiului în localitate, cât şi depozitarea acestuia în punctul Râpa Roşie, fapt ce contravine recomandărilor Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş”.

 

Citiți și: Locatarii din mai multe cartiere ale Piteştiului sunt sufocaţi de gunoaie

 

Este interesant de urmărit cum va fi soluţionată această problemă. Surse epitesti.ro ne-au transmis că, în urma sesizării, Primăria ar avea termen până la 10 octombrie să ecologizeze zona. Nu ar fi prima acţiune de acest gen, fiindcă obiceiurile de prin partea locului sunt adânc înrădăcinate în pământul contaminat de deşeuri la Hârseşti.

Cu alte cuvinte, după ce se face curăţenie, mizeria se aşterne la loc.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90