EcoMoto 930×122

apa canal

VIDEO: LUCRĂRI DE REALIZARE A UNEI NOI VARIANTE DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN GĂVANA. NEMULȚUMIRI COLATERALE

Societatea Apă Canal 2000 a demarat, printr-o firmă subcontractoare, lucrări de realizare a unei a doua variante de alimentare cu apă a zonei Găvana (pe strada Mircea Eliade).

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

 

 

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

„Se realizează un branșament, pe de o parte, și o conexiune între două tipuri de rețele pentru ca în momentul în care vom avea o avarie pe zona respectivă, de genul celei pe care am avut-o cu o lună în urmă, să nu mai rămână atât de multă populație fără apă. Deci, realizăm un bypass cu niște rețele pentru a asigura, în caz de nevoie, necesarul de apă  pentru a alimenta acea stație de pompare de acolo”, explică, pentru ePitesti.ro, Mihail Marinescu (foto 1), directorul SC Apă Canal 2000 S.A.

Doar că, pentru intervenție, subcontractorul a procedat la tăierea arbuștilor (tuia), gardului viu și a crengilor copacilor de pe domeniul public, un aspect care i-a indignat pe cei care locuiesc în zonă.

Conducerea Apă Canal 2000 spune însă că spațiul verde va fi readus la starea inițială.

„Noi avem contract de refacere cu cei de la S.C. Salpitflor. Dacă au fost afectate, vor fi replantate. O să le dăm comandă să le facă, în  funcție de ce se afectează”, mai spune directorul SC Apă Canal 2000.

Potrivit conducerii S.C. Salpitflor Green (societate comercială aflată sub autoritatea administraţiei publice locale), refacerea spațiului verde poate fi realizată abia în toamnă.

„Contractul cu Apă Canal este în vigoare. Și anul trecut au avut lucrări. Nu putem să plantăm acum, dar știm de aceste interveții, iar la toamnă, când se pot planta tuia, gard viu și ce se mai strică, plantăm. Ce se strică la nivel de gazon, se poate remedia acum. Restul, mai târziu, pentru că acum, degeaba pun eu tuia, că nu se prinde. O pun doar să se vadă frumos o zi, apoi se usucă.  O să readucem la forma inițială”, spune  Daniel Dumitrache (foto 5), directorul  general al S.C. Salpitflor Green.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3