EcoMoto 930×122

vaccinare

Video: Piteștiul se vaccinează. Sute de oameni la coadă, azi, într-un centru arhiplin

Piteștiul se vaccinează. Sute de oameni la coadă, azi, într-un centru arhiplin. Este vorba despre Centrul de Vaccinare Comunitară din municipiu, situat lângă sediul Poliției Locale din bulevardul Eroilor.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

În Argeș, potrivit raportului transmis de Prefectură, numărul total de persoane complet vaccinate de la ultima raportare, în decurs de 24 de ore, este de 1.832.

În acest raport nu sunt incluse persoanele care s-au prezentat astăzi la centrele de vaccinare din județ și, după cum lesne se poate observa, au fost cu sutele (VIDEO).

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

 

 

Tot ca o veste bună, pentru prima dată de la debutul valului 4 pandemic, în județul Argeș s-a înregistrat o ușoară scădere a ratei de infectare: 8,57/1.000 s-a raportat astăzi, scăderea fiind de 0,03 puncte procentuale (de la 8,6/1.000 de locuitori).

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Adi spune:

    Frica de covid naaa …e frica de restrictii deci nu e la mijoc chestia cu cipul extraterestii soparle asteptam doar un sut udeva uite ca nu le mai e frica de vaccin deci era doar delasare nepasare indiferenta .

  • Lia spune:

    La un semn …deschisă-i calea…
    Cum nu te mai lasă la mall….hop la vaccin ! 🙄

  • DD spune:

    Se dau bonuri de masă!

  • DD spune:

    Aha,e cu aprobare!Am înțeles…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3