Donaris 930 x 122

vaccinare

Video: Piteștiul se vaccinează. Sute de oameni la coadă, azi, într-un centru arhiplin

Piteștiul se vaccinează. Sute de oameni la coadă, azi, într-un centru arhiplin. Este vorba despre Centrul de Vaccinare Comunitară din municipiu, situat lângă sediul Poliției Locale din bulevardul Eroilor.

Citiți și: Ce ne MAI pregătesc autorităţile: Intri în carantină chiar dacă eşti vaccinat

În Argeș, potrivit raportului transmis de Prefectură, numărul total de persoane complet vaccinate de la ultima raportare, în decurs de 24 de ore, este de 1.832.

În acest raport nu sunt incluse persoanele care s-au prezentat astăzi la centrele de vaccinare din județ și, după cum lesne se poate observa, au fost cu sutele (VIDEO).

Citiți și: Personalul de la Centrul de vaccinare din Pitești, acuzat că dă „țepe” cu tichetele

 

 

Tot ca o veste bună, pentru prima dată de la debutul valului 4 pandemic, în județul Argeș s-a înregistrat o ușoară scădere a ratei de infectare: 8,57/1.000 s-a raportat astăzi, scăderea fiind de 0,03 puncte procentuale (de la 8,6/1.000 de locuitori).

 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

4 comentarii

 • Adi spune:

  Frica de covid naaa …e frica de restrictii deci nu e la mijoc chestia cu cipul extraterestii soparle asteptam doar un sut udeva uite ca nu le mai e frica de vaccin deci era doar delasare nepasare indiferenta .

 • Lia spune:

  La un semn …deschisă-i calea…
  Cum nu te mai lasă la mall….hop la vaccin ! 🙄

 • DD spune:

  Se dau bonuri de masă!

 • DD spune:

  Aha,e cu aprobare!Am înțeles…

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441