Donaris 930 x 122

romi

VIDEO | ROMI PESCUIŢI DIN AUTOBUZ, PRELUAŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU CERCETĂRI

Poliţiştii argeşeni desfăşoară în această perioadă apropiată de sărbătorile de Crăciun mai multe activităţi preventive pe străzi, în mijloace de transport în comun şi în proximitatea centrelor comerciale.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

Cu această ocazie, în cursul zilei de azi, mai multe persoane de etnie romă au fost date jos din autobuz şi legitimate, unele dintre acestea fiind cunoscute pentru diverse fapte ce contravin normelor de convieţuire socială.

 

Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

 

Respectivii au fost aduşi la sediul Poliţiei pentru verificări şi continuarea cercetărilor.

 

 

Pe aceeaşi linie, în seara zilei de 15 decembrie a.c., în jurul orei 19:00,poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoieşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la coborârea dintr-un mijloc de transport în comun, o femeie din comuna Căldăraru a constatat lipsa telefonului mobil, indicând că este posibil ca acesta să îi fi fost sustras de alţi călători care coborâseră anterior. În baza descrierii, poliţiştii au efectuat investigaţii, stabilind că doi tineri, de 22 şi 20 de ani, ambii din Ungheni, au coborât anterior din mijlocul de transport, în urma activităţilor telefonul fiind predate de către unul dintre tineri şi restituit persoanei vătămate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90