930 x122 grota rece

anin bucurel

ANIN BUCUREL: ”SĂ NU MAI PERMITEM POLITICA PUMNULUI ÎN GURĂ!”

Anin Bucurel: ”Să nu mai permitem politica pumnului în gură!” Anin Nicolae Bucurel, președintele Organizației de Tineret a Partidului Pro România Argeș, a transmis astăzi un comunicat de presă.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Liderul tinerilor din Pro România Argeș vorbește despre așteptările pe care oamenii le au din partea politicienilor, dar și despre atitudinea acestora din urmă față de cetățeni.

”Observ că nu s-a făcut nimic din ce a promis acest guvern şi nici n-o să se facă! Dacă răbdăm, suntem victime, dacă tăcem, suntem complici.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Trebuie să înţelegem că nimeni nu o să schimbe o clasă politică dacă nu începe cineva. La ora actuală, între cetăţeni şi politicieni există o prăpastie foarte greu de trecut. Neîncrederea în promisiunile politicienilor şi faptul că nu mai speră că ceva se va schimba în bine îi fac pe unii dintre cetățeni să nu meargă la vot.

E nevoie de un partid format din oameni care își doresc cinste și adevăr, un partid care să ţină cu oamenii, cu poporul. Pro România a apărut în urma neîncrederii cetăţenilor în actuala clasă politică, o clasă care se îndreaptă spre inexistent din cauza minciunilor.”, avertizează Anin Nicolae Bucurel.

Totodată, președintele Organizației de Tineret a Pro România Argeș adaugă: ”Noi, cei din Pro România, vrem să schimbăm actuala clasă politică, ne dorim o #altfel de politică. Este adevărat că pentru mulţi politica înseamnă mizerie, minciuni, murdărie, oameni corupți. Cu toţii ne dorim o Românie puternică într-o Europă unită.

Nu este suficient doar să ne dorim, trebuie să ne şi implicăm. Trebuie să ridicăm capul, să privim în sus, să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare. Să nu mai permitem politica pumnului în gură! Să nu mai permitem ca politicienii să se creadă stăpânii noştri! Să nu uite că noi i-am trimis în funcţiile publice!

Am avut mereu aceeași clasă politică. Să nu uităm că în România sunt foarte mulţi tineri care ar putea performa, dar care nu ajung niciodată în locurile din care chiar ar putea schimba lucrurile. Dacă toţi tinerii fug de politică, lucrurile nu se vor schimba în următoarea perioadă. Împreună trebuie să luăm atitudine!”, conchide președintele Organizației de Tineret a Partidului Pro România Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90