DANIEL CONSTANTIN, ANUNȚURI IMPORTANTE AZI LA TVR 1 | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

alde

DANIEL CONSTANTIN, ANUNȚURI IMPORTANTE AZI LA TVR 1

Daniel Constantin, anunțuri importante azi la TVR 1. În această seară, începând de la ora 21, Daniel Constantin, vicepremier și ministru al Mediului, va fi prezent în platourile TVR 1 la emisiunea ”Ediție specială”.

Citiți și: FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

Constantin va vorbi despre programul de guvernare, despre proiectele pe care Ministerul Mediului le are în derulare, dar și despre situația din ALDE.

„Am văzut că se fac speculații legate de partidul pe care îl conduc și despre așa zisele mele intenții politice. S-au mai făcut asemenea speculații și în trecut, în special din zona unui trust de presă care și-a făcut o temă din a mă ataca și care are o preferință pentru o anumită tabără din ALDE. Când voi avea ceva de spus, o voi face. Sfatul meu pentru cei care alimentează astfel de scenarii este să privească în trecut.

Citiți și: BOGDAN IVAN: „ALDE ARGEȘ A FĂCUT ÎNCĂ UN ABUZ. VOI FI PRO ROMÂNIA”

Sunt președintele aceluiași partid de peste 7 ani de zile, nu am schimbat niciodată partidul și nu am lăsat niciodată în urmă oamenii care au fost alături de mine. Nu am spart niciodată guverne. Nu o voi face nici de acum înainte. Nu ascund, în același timp, că sunt discuții interne, dar nu sunt eu cel care le-a generat. Toate răspunsurile legate de guvernare, situația din ALDE și programele derulate la Ministerul Mediului le veți afla în această seară pe TVR1, de la ora 21, la emisiunea „Ediție Specială.”, precizează Daniel Constantin.

Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066