NOR CURIER 930X122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA AVERTIZEAZĂ: ”ESTE O PALMĂ USTURĂTOARE!”

Laurențiu Rebega avertizează că am primit o ”palmă usturătoare peste obrazul României”.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Europarlamentarul Laurențiu Rebega interpretează mesajul prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, la București. ”Dureros pentru noi acest șir de declarații pe care prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, le-a făcut la București.

Sufocat de întrebările despre șefa DNA, despre ridicarea MCV-ului, intrarea în Schengen sau despre atacurile la adresa Justiției, acesta ridică parcă vălul de pe ochii guvernanților cu o întrebare: ”Cum ar fi dacă ați putea moderniza podurile, canalele, infrastructura? Toate acestea ar conferi un mare avânt economiei românești. Asta trebuie făcut!”

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Cu alte cuvinte, înainte de a alerga după ciolan, mai puneți și osul la treabă, fraților!”, interpretează Rebega pe pagina sa de socializare declarațiile oficialului european.

Europarlamentarul român completează: ”Să nu ne înțelegem greșit, nu-i facem ochi dulci oficialului european, dar vorba lui, ”pentru numele lui Dumnezeu, nu începeți să alergați înapoi!”.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90