Donaris 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA: VOTUL DIN ITALIA, CAUZE ȘI CONSECINȚE

Laurențiu Rebega: Votul din Italia, cauze și consecințe. Europarlamentarul Laurențiu Rebega dă o interpretare aparte a rezultatelor alegerilor parlamentare din Italia, alegeri câștigate de eurosceptici.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

”Italia a votat. Rezultatele indică „o fază de euro-decepție”, după cum o descrie Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru afaceri europene.

Semnalul de alarmă mi se pare cu atât mai important cu cât știm deja că Italia este una dintre fondatoarele Uniunii Europene.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Alegătorii, nemulțumiți de șomajul ridicat, de afluxul migrației și de lipsa de interes a oficialilor europeni, au schimbat direcția în care va merge Italia, dar și Uniunea Europeană în următorii ani.”, explică europarlamentarul român cauzele rezultatelor alegerilor din Peninsulă.

Mai mult, arată Laurențiu Rebega, ”partidele antisistem cunosc victorii importante, ceea ce demonstrează că partidele mainstream dau semne de epuizare și că votanții cer schimbarea, reforma, regândirea, reînnoirea!”

Ce urmează, se întreabă europarlamentarul? ”O perioadă prelungită de instabilitate politică și un blocaj politic, blocaj urmat de negocieri dificile și de durată pentru formarea unei coaliții de guvernare. Va învăța România ceva din asta? Greu de crezut…”, este concluzia politicianului român.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90