New Profesional Consult 930 x 122

corn

LAPTE_CORN

Laptele pentru elevi se dă deja. Pe când şi cornul?

Consiliul Judeţean Argeş a finalizat procedurile de achiziţie a laptelui şi a produselor lactate în şcoli, destinate pentru aproximativ 60.000 de elevi în cadrul programului „Laptele şi cornul”.

Citiți și: Un nou program în școli! Toți elevii vor beneficia!

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre produsele de panificaţie. Contestaţiile depuse de diverse firme încă din stadiul de ofertare au făcut ca licitaţia pentru produsele de panificaţie să fie amânată.

Florin Tecău, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, anunţă, însă, că s-a deblocat şi licitaţia pentru „Corn” şi produsele aferente, contestaţiile fiind respinse. Licitaţia se va desfăşura în sistemul naţional electronic de achiziţii publice, iar elevii vor beneficia de produse la începutul anului viitor, în funcţie de rapiditatea cu care se vor putea încheia contractele (care vor fi pe patru ani).

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90