Donaris 930 x 122

fc arges

ACHIZIŢII PENTRU FC ARGEŞ

Achiziţii pentru FC Argeş. SCM Piteşti – echipă care în curând se va numi FC Argeş – a început campania de transferuri pentru noul sezon competiţional.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Echipa de fotbal a Piteştiului, nou promovată în Liga a II-a, a bifat primele mutări. Gruparea din Trivale i-a transferat pe fundaşul Cătălin Stan şi pe mijlocaşul Antonio Cruceru, anunţă site-ul oficial al clubului, scmpitesti.ro.

Cătălin Stan are 26 de ani, iar în sezonul trecut a jucat în liga secundă, la FC Braşov. Fotbalistul născut la Scorniceşti are 1,82 m înălţime şi evoluează ca fundaş stînga. În cariera sa, Stan a mai trecut pe la Dinamo II, FC Caracal şi CS Mioveni.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Antonio Cruceru are 21 de ani şi evoluează ca mijlocaş ofensiv. În sezonul trecut a evoluat în Liga a II-a, la Academica Clinceni, fiind împrumutat de Viitorul Constanţa, cu care mai are contract până anul viitor. Cruceru a mai jucat la Academia Hagi, Chindia Tîrgovişte şi SCM Piteşti.

Cătălin Stan a semnat cu alb-violeţii un contract pe două sezoane, cu drept de prelungire, iar Antonio Cruceru s-a înţeles cu piteştenii pe un sezon competiţional, cu drept de renegociere.

Cruceru îşi doreşte să promoveze în Liga I cu noul FC Argeş: „Am revenit cu mare bucurie la Piteşti. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am găsit aici. La SCM Piteşti sunt condiţii foarte bune de pregătire, este stabilitate financiară şi sunt oameni serioşi. Ştiu că este un colectiv foarte bun la echipă încă de acum un sezon, când am jucat şi eu aici. Se vrea performanţă şi asta este un lucru foarte important. Îi cunosc pe majoritatea colegilor şi sunt sigur că vom face o treabă foarte bună în noul sezon. Am venit cu tot sufletul la Piteşti, unde am petrecut o perioadă foarte frumoasă. Îmi doresc să promovăm şi să jucăm pentru FC Argeş în Liga I.”

La rândul său, Cătălin Stan este bucuros că va lucra din nou cu antrenorul Iordan Eftimie: „Am ales Piteştiul pentru că este o echipă cu planuri serioase. Sunt convins că vom forma o echipă foarte bună şi că ne vom bate anul acesta la promovare. Îi cunosc pe foarte mulţi dintre colegi, pentru că am mai jucat cu unii dintre ei pe la echipele la care am trecut. Am avut o relaţie foarte bună cu domnul Eftimie. Este un antrenor bun, cu care vom avea rezultatele pe care ni le dorim cu toţii.”.

Declaraţiile au fost făcute pentru site-ul scmpitesti.ro. (Foto: scmpitesti.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90