Donaris 930 x 122

fc arges

CONSTANTIN STROE, ÎN PROIECTUL NOULUI FC ARGEŞ

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat astăzi că liderii cluburilor SCM (al Primăriei, din Liga a III-a) şi FC Argeş 1953 (din Liga a IV-a, susţinut în mare parte de foşti jucători de la FC Argeş) s-au întâlnit pentru formarea unei singure echipe, care să fie susţinută financiar de municipalitate.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Viitoarea nouă echipă, al cărei nume nu a fost stabilit, va juca în Liga a III-a şi va încerca promovarea în ligile superioare. În acest proiect ar urma să fie cooptat şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie de la Automobile Dacia, Constantin Stroe.

„Am discutat şi cu domnul Constantin Stroe (n.r. – fost preşedinte al FC Argeş) şi doreşte să se implice. Trebuie să ne grăbim, pentru că înscrierea în noul campionat se face până pe data de 1 iulie. Până acum nu am putut susţine financiar activitatea de fotbal, dar legislaţia s-a schimbat şi încercăm să ducem fotbalul la un nivel cât mai sus. Este păcat ca Piteştiul să nu aibă o echipă în eşaloanele superioare!”, a afirmat Cornel Ionică. (Foto: promotor.ro)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90