EcoMoto 930×122

fc arges

FC ARGEȘ, MOBILIZARE PENTRU PROMOVARE!

După cum v-am informat, FC Argeș 1953 joacă sâmbătă, 18 iunie 2016, de la ora 18, prima manșă a barajului de promovare în Liga 3 cu Recolta Stoicănești. Meciul tur se va desfășura în deplasare, la Stoicănești, în județul Olt.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș anunță că plecarea suporterilor către Stoicănești se va face cu mașinile personale ale acestora. Potrivit sursei citate, suporterii alb-violeți se vor strânge în ziua partidei, la ora 15, în parcarea din fața stadionului “Nicolae Dobrin” din Pitești. “Cei care au locuri libere în mașină sunt rugați să vină la stadion și să le completeze, pentru ca toți suporterii să ajungă la meci! Dorim să mergem toți în coloană, cu steaguri și fulare alb-violete!”, este apelul către suporteri.

„Stoicănești se află la circa 100 de km distanță de Pitești, durata drumului fiind de aproximativ o oră și jumătate-două ore. Pentru siguranța drumului, vom alege varianta Pitești – Slatina – Drăgănești Olt – Stoicănești.”, sunt informați suporterii lui FC Argeș.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amintim că FC Argeș 1953 a câștigat în dauna Unirii Bascov campionatul 2015-2016 al Ligii 4 (Județeană Argeș). Pentru promovarea în Liga 3 alb-violeții trebuie să învingă Recolta Stoicănești, campioana județului Olt, într-o dispută cu două manșe.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3