NOR CURIER 930X122

fc arges

TUDOR_PENDIUC_AUGUST_2013

PENDIUC, REPLICĂ DURĂ LA VLĂDOIU: „ÎNVAȚĂ LEGEA ȘI PE URMĂ VORBEȘTI!”

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, i-a dat o replică dură fostului fotbalist Jean Vlădoiu, în prezent membru în echipa Federației Române de Fotbal. În conferința de presă de astăzi de la Primărie Pendiuc a reacționat după ce Vlădoiu l-a acuzat că ar fi principalul vinovat pentru dezastrul de la FC Argeș.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„Nu vreau să comentez ce spune Vlădoiu! E treaba lui! Acele comentarii pe care le face dovedesc că nu ştie legislaţia, dovedesc că nu a participat la realizarea legii sportului, dovedesc că vorbeşte fără să se documenteze! Dacă ştia legea sportului… Și ca funcţionar al Federației Române de Fotbal ar trebui să ştie legea, să vadă cam ce este pe acolo… Mi se pare descalificant! Poate s-a învăţat dumnealui, aşa fotbalist, să mai şi rateze! Ăsta e un rateu de minutul 90! Îmi pare rău pentru el… A fost un fotbalist apreciat, dar trebuie să mai şi citeşti. Pune burta pe lege, citeşte! Învaţă şi pe urmă vorbeşti!”

Citiți aici acuzația lui Jean Vlădoiu: http://epitesti.ro/stiri/sport/vladoiu-il-acuza-pe-primarul-pendiuc-e-vinovatul-principal/.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3