Acasă / Știri / Știri / (VIDEO) RESPECT! POMPIERUL EROU, ÎN PRESA AMERICANĂ

(VIDEO) RESPECT! POMPIERUL EROU, ÎN PRESA AMERICANĂ

Respect! Pompierul erou, în presa americană. La începutul acestui an, ediția online a pretigiosului ziar american USA Today a publicat o știre despre excepționalul gest de omenie al pompierului piteștean Mugurel Costache. Informația a apărut și pe pagina de Facebook a ziarului: AICI.

Știrea, însoțită de imagini din timpul acțiunii de salvare a câinelui intoxicat cu fum în urma unui incendiu, a provocat emoție și printre cititorii americani, care au comentat elogios intervenția de mare caracter a pompierului din România.

CITIȚI ȘI:

Amintim că pe 9 decembrie 2016 pompierii piteșteni au intervenit la un incendiu produs într-o locuință din cartierul Războieni. Incendiului i-au căzut victime proprietarul și un câine, aflat în apartament, care s-au intoxicat cu fum. Pompierul Mugurel Costache i-a făcut câinelui respirație gură la gură, resuscitându-l. Câinele a fost dus la un cabinet veterinar, dar a murit ulterior.

CITIȚI ȘI:

Ca urmare a gestului său, Mugurel Costache a căpătat notorietate națională, primind recunoașterea cuvenită din partea autorităților și fiind invitat la emisiuni ale televiziunilor centrale. Vă invităm să urmăriți din nou imaginile care ne-au emoționat, imagini prezentate atunci în premieră de ePitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire