930×122 CAPRA 5

furt calificat

AU MERS LA CRAIOVA S-O PRINDĂ PE ANCUŢA. FEMEIA, ACUZATĂ DE FURT CALIFICAT

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut o femeie, Ancuţa P., de 32 de ani, din Craiova.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 15 iunie a.c., femeia ar fi pătruns în locuinţa unei persoane din Merișani, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei. Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 iunie a.c., poliţiştii argeșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Craiova, la locuința celei în cauză.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

(Foto: Descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90