New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

AU MERS LA CRAIOVA S-O PRINDĂ PE ANCUŢA. FEMEIA, ACUZATĂ DE FURT CALIFICAT

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut o femeie, Ancuţa P., de 32 de ani, din Craiova.

Citiți și: Video: Argeşean reţinut de poliţişti. Este acuzat de furtul a trei telefoane, bani şi bijuterii

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 15 iunie a.c., femeia ar fi pătruns în locuinţa unei persoane din Merișani, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei. Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 iunie a.c., poliţiştii argeșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Craiova, la locuința celei în cauză.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Adevărata legendă a meşterului Manole, „scrisă” la Piteşti: se fură din case aflate în construcţie

(Foto: Descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441