EcoMoto 930×122

furt calificat

Şi-a complicat viaţa inutil, furând cablu telefonic

Şi-a complicat viaţa inutil. Un tânăr de 20 de ani, venit din judeţul Olt în Argeş, a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins furând cablu telefonic în comuna Bârla. Acum este acuzat de furt calificat şi riscă o condamnare cu executare.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie – februarie 2021, bărbatul ar fi sustras peste 300 de metri liniari de cablu telefonic, de pe raza localității Bârla. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române – Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești”, a precizat IPJ Argeş în legătură cu acest caz.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3