930 x122 grota rece

furt calificat

asigurare-obligatorie-a-locuinta-bloc-ploiesti

UN ZILIER ÎN CONSTRUCŢII ANGAJAT ÎN PITEŞTI A FOST REŢINUT PENTRU DOUĂ SPARGERI DE LOCUINŢE

Nicolae B, de 45 de ani, din com. Făgețelu(jud. Olt) a venit la Piteşti şi s-a angajat ca zilier în construcții. Se pare că banii pe care îi câştiga nu erau suficienţi, iar bărbatul a decis să-şi suplimenteze veniturile în mod ilegal. Atfel, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au efectuat cercetări într-un dosar penal de furt calificat şi au ajuns la concluzia că împricinatul, cunoscut cu antecedente penale, este vinovat de două furturi din locuinţe.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 01-13 aprilie și în ziua de 13 iulie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în locuințele a două persoane din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile și o pereche de încălțăminte. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3