New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

TINERI DIN ARGEŞ, PRINŞI DE POLIŢIŞTI DUPĂ CE AU INTRAT ÎNTR-O HERGHELIE ŞI AU FURAT DOI CAI

În ziua de 10 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un tânăr de 20 de ani, din Valea Mare Pravăț.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 decembrie a.c., cel în cauză, alături de un minor de 16 ani, ar fi pătruns în incinta unei herghelii de pe raza localității Valea Mare Pravăț, de unde ar fi sustras două cabaline.

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro, a fost recuperat în totalitate.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung să îl prezinte instanței, cu propunere de arestare preventivă.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90