930 x122 grota rece

ciubuc

S-A ÎNCHIS BÂLCIUL DE LA MOBILUX

S-a închis bâlciul de la Mobilux. De nenumărate ori am atras atenţia asupra faptului că centrul Piteştiului arată ca un bâlci din cauza comerțului stradal inestetic tolerat sau încurajat de Primărie.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Un exemplu este oribila tonetă-cort din zona blocului Mobilux din Piața „Vasile Milea” la care erau puse în vânzare turtă dulce și ciubuc (amănunte, AICI).

De ce unii comercianţi sunt lăsaţi să vândă doar atunci când se desfăşoară anumite evenimente, în timp ce alţii îşi pot vinde produsele nestingheriţi oricând și oriunde, ca în cazul comerciantei din Piaţa ,,Vasile Milea”? A fost întrebarea pe care am adresat-o public în urmă cu aproape o lună (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Ulterior articolului nostru, toneta a fost ridicată din zona respectivă.

Un alt exemplu de comerț stradal care sfidează bunul simț se desfășoară la doi pași de Biserica Romano-Catolică “Sfinții Apostoli Petru și Paul”, monument istoric.

Atragem din nou atenția (așa cum am mai făcut-o AICI) asupra situației de netolerat din vecinătatea bisericii, în speranța că lucrurile vor fi îndreptate. La fel ca în alte cazuri, în privința cărora au fost luate măsuri după ce ePitești a scris cu insistență (exemple, AICI și AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3