EcoMoto 930×122

abaav

ADRIAN_MOISESCU_1

FOSTUL DIRECTOR DE LA „APE” DEZVĂLUIE ACHIZIŢII SUPRAEVALUATE ALE ŞEFILOR DE LA BUCUREŞTI

Vasile Pintilie, directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române, a fost ieri în Argeş pentru a da asigurări că sediul regional al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea (ABAAV) nu se va muta din Pitești. Adrian Moisescu (foto), fostul director al ABAAV, cel care a declanşat scandalul de la „Ape”, afirmă, însă, că nu retractează nimic din ceea ce a spus. Pintilie a afirmat că Moisescu ar sta la originea unor dezinformări.

Citiți și: Ger în Argeș. – 15 grade Celsius. Unde s-a întâmplat

Acesta din urmă declară că directorul Ion Mutu din Olt, numit şef în Piteşti, şi Iliuţa Matei din Giurgiu, care este directoare adjunctă la ABAAV, ar trage, de fapt, sforile pentru a avantaja din punct de vedere al investiţiilor judeţele din care provin.

„Eu nu fac politică. Ce se întâmplă este cu bătaie lungă. La începutul anului se întocmește un plan de gospodărire anual care prevede toate investiţiile care se fac în fiecare judeţ. Păi, directoarea Iliuţa Matei este normal să taie investiţii de la noi din Argeș şi să ducă investiţii în Giurgiu, de unde este ea! Totul e făcut de la începutul anului. Nu se poate muta sediul regional, dar Administraţia Bazinală Argeş Vedea a transferat definitiv utilaje în alte judeţe, nu temporar, cum se spune. Am documente şi pot proba. A zis domnul director Pintilie că centrul de la Voinea trebuie să fie profitabil. De când un centru de pregătire şi formare profesională trebuie să fie profitabil? Centrul a fost preluat de ANAR din administrarea ABAAV Argeş Vedea pentru a fi mobilat şi dotat cu furnituri la preţuri care depăşesc orice imaginaţie. Dacă Administraţia Bazinală nu mai pleacă de aici înseamnă că mi-am făcut treaba de cetăţean al Piteştiului şi nu ca angajat al Apelor Române.”, ne-a declarat Adrian Moisescu.

Citiți și: PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU, ÎNCHIS TEMPORAR

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3