Donaris 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN ȘI EUROPARLAMENTARUL REBEGA, ÎMPREUNĂ PENTRU ARGEȘ

Bogdan Ivan și europarlamentarul Laurențiu Rebega, împreună pentru Argeș. ”Europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost mereu aproape și este din ce în ce mai aproape de Pro România.”, afirmă Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Bogdan Ivan și Laurențiu Rebega au purtat discuții despre formațiunea politică Pro România, dar și despre problemele și necesitățile județului Argeș.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

De asemenea, se pare că în perioada următoare europarlamentarul Laurențiu Rebega va fi activ în acțiunile întreprinse de Pro România.

”Așa cum am mai spus, urmează o perioadă foarte importantă pentru Pro România, perioadă în care ni se vor alătura oameni valoroși, care vor lupta pentru interesele societății și ale comunităților din care fac parte.”, precizează Bogdan Ivan pentru ePitești.

Vă amintim că la sfârșitul anului 2017 Bogdan Ivan a organizat în Pitești un eveniment la care a luat parte și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii și fondatorul Pro România. Amănunte, declarații și imagini, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3