DANIEL CONSTANTIN ATENȚIONEAZĂ: „FERMIERII SUNT REVOLTAȚI!” | ePitesti
Comdata 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN ATENȚIONEAZĂ: „FERMIERII SUNT REVOLTAȚI!”

Într-un interviu pentru Agerpres, Daniel Constantin critică din nou Guvernul de tehnocrați.

Citiți și: FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

„Care ar fi trei cuvinte cu care ați caracteriza activitatea Guvernului?”, este întrebat copreședintele ALDE și deputat de Argeș. „Unul singur: zero!”, răspunde Constantin.

Și ca fost ministru în domeniu, Daniel Constantin comentează și actuala situație din agricultură. Copreședintele ALDE face referire la absorbția fondurilor europene în agricultură și dezvoltare rurală în 2016 și derularea efectivă a măsurilor de investiții din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ”LA ALDE, ABUZUL ESTE SINGURA FORMĂ DE A FACE POLITICĂ”

„Pe agricultură sunt două componente: zona de dezvoltare rurală și zona de plăți directe. Din păcate, pe zona de plăți directe este primul an de la aderare când se întârzie atât de mult cu plata subvențiilor. Fermierii sunt extrem de revoltați din acest punct de vedere! Pe zona de dezvoltare rurală s-au întârziat nejustificat deschiderile de sesiuni. Lucrurile nu s-au modificat fundamental, trebuiau să deschidă așa cum era planul inițial, din ianuarie, și cred că astăzi puteam să vorbim despre o absorbție importantă. De ce era important să deschidem cât mai repede? Pentru că, spre deosebire de perioada 2007-2013, acum avem o țintă de performanță, nu numai noi, ci și toate statele europene, pe care trebuie să o atingem până în anul 2018, nu numai pe agricultură, pe toate fondurile.”, spune Daniel Constantin.

Interviul complet poate fi citit aici: http://www.agerpres.ro/politica/2016/08/04/interviu-daniel-constantin-activitatea-guvernului-zero-tariceanu-om-responsabil-nu-duce-partidul-intr-o-zona-vulnerabila-15-12-40.

Nisan 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066