930×122 CAPRA 5

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, ÎNTÂLNIRI CU LIDERI AI ADMINISTRAȚIEI SUA

Aflat în turneu politic în SUA, europarlamentarul Laurențiu Rebega a purtat discuții cu Devin Nunes, președintele Comisiei Permanente pentru Informații din Congresul american și membru al echipei de tranziție a președintelui Donald Trump.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

De asemenea, europarlamentarul român s-a întâlnit și cu Paul Ryan, președintele uneia dintre cele două Camere ale Congresului american, House of Representatives.

”Mă aflu pentru o scurtă vizită în Statele Unite, aici unde am fost invitat la Forumul Parlamentar pentru Securitate și Intelligence. În cadrul acestui forum, am avut ocazia să întâlnesc multe personalități importante din administrația americană.”, precizează Laurențiu Rebega.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Amintim că europarlamentarul  este singurul politician român prezent la Forumul Parlamentar din Washington DC care abordează teme de securitate și informații, evenimentul fiind organizat de grupul de lucru pe terorism și război neconvențional din Congresul Statelor Unite ale Americii (AICI, amănunte).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90