EcoMoto 930×122

pro românia

VICTOR PONTA E CATEGORIC: NU SE ÎNTOARCE ÎN PSD!

Victor Ponta e categoric: Nu se întoarce în PSD! ”Ah, nici nu vă închipuiți ce bine ne simțim când spunem NU! Noi suntem PRO România și suntem foarte mulțumiți cu asta! Chiar suntem altfel și rămânem așa!

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Noi, de la PRO România, suntem oameni liberi, chiar NU suntem de vânzare ca alții! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminică la vot și facem marți invers! Chiar nu ne facem iar “frați” cu hoți și incompetenți ca să primim și noi un pic de “ciolan”! Chiar am înțeles ce au vrut să spună oamenii prin votul din 26 mai și nu îi sfidăm și nici nu încercăm să îi prostim!

Chiar am înțeles că problema României nu era omul Liviu Dragnea, ci “Sistemul Liviu Dragnea”, și toți acum vor să rămână în “Sistemul LD” după ce au scăpat rapid de om!

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Știu că unii pur și simplu nu înțeleg cum este să ai onoare, cuvânt, rușine! Știu că l-au criticat pe Dragnea până au primit o funcție sau un contract și pe urmă l-au lăudat! Știu că îl slujeau până ieri pe Dragnea și azi spun ce rău era și cum era vinovat de toate!

Știu că își închipuie că îi păcălesc iar pe români – a plecat Dragnea și ei sunt toți curați, frumoși și deștepți, doar dictatorul era rău!

Mă uit la ce fac unii lideri PSD acum și revăd scenele de la și după CPEX al PCR din 1989! Cred că au uitat ce s-a întâmplat după 1989 și cum au terminat oamenii aceia!

Eu am fost între acești indivizi și am făcut aproape tot ce făceau și ei. Am primit de la români un mesaj în 2014-2015 și vreau să arăt că l-am înțeles! Am muncit și suferit atât timp ca să dovedesc că m-am schimbat în bine. Există ceva pe lume care să mă facă să revin în “mlaștină”?!? NU!

Echipa PRO România merge mai departe, pe un drum pe care l-am ales, foarte dificil, dar este drumul corect! Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care nu își vând sufletul pentru bani, funcții și avantaje meschine!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare după ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a făcut un apel către lideri ai PRO România să revină în PSD.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3