SMART KIDS 930X122

furt calificat

A făcut plinul fără să plătească după ce a furat și montat alte plăcuțe pe mașină

Un piteștean în vârstă de 23 de ani a fost reținut de polițiști într-un dosar penal de furt calificat.

Citiți și: Pitești: Complice reținut. Împreună cu un amic, a furat portofelul unei femei, în autobuz

Bărbatul este acuzat că a furat plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism și le-a montat pe un alt autoturism, pe care l-a și alimentat, de la o stație de carburanți din Curtea de Argeș, cu motorină în valoare de aproximativ 400 de lei, fără să plătească.

În urma perchezițiilor făcute de polițiști, s-a constatat că asupra autoturismului în cauză este instituită măsura sechestrului.

Citiți și: Spargere de 2000 de euro la un magazin din Pitești

IPJ ARGEȘ PRECIZEAZĂ: 

„ În ziua de 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (două acte materiale) și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, și au reținut un bărbat de 23 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism parcat pe raza municipiului Curtea de Argeș și le-ar fi montat pe un alt autoturism, pe care l-ar fi alimentat cu motorină în valoare de aproximativ 400 de lei, de la o stație de carburanți din Curtea de Argeș, fără a achita contravaloarea acesteia.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 05 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Pitești și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului și asupra autoturismului utilizat de acesta.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, asupra autoturismului în cauză este instituită măsura sechestrului, astfel că s-a procedat la ridicarea cărții de identitate și a certificatului de înmatriculare, urmând a se lua măsurile legale.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90