930 pe 122 COSTACHE

furt calificat

A furat materiale de construcție din curtea unui consătean

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna argeșeană Oarja a fost reținut de polițiști după ce ar fi pătruns în gospodăria unui consătean și ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Citiți și: Hoț ghinionist. Când a ieșit din magazinul din care a furat l-a călcat mașina

Gospodăria nu era locuită.

„În ziua de 14 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Oarja.

Citiți și: Pitești: Hoț la el acasă! I-a furat telefonul musafirului când nu era atent

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 13 spre 14 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie, nelocuită permanent, de pe raza localității Oarja, de unde ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

SMART KIDS 570×90