930 x122 grota rece

furt calificat

A furat materiale de construcție din curtea unui consătean

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna argeșeană Oarja a fost reținut de polițiști după ce ar fi pătruns în gospodăria unui consătean și ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Gospodăria nu era locuită.

„În ziua de 14 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Oarja.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 13 spre 14 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie, nelocuită permanent, de pe raza localității Oarja, de unde ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90