930×122 CUMPANA 5

furt calificat

A furat materiale de construcție din curtea unui consătean

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna argeșeană Oarja a fost reținut de polițiști după ce ar fi pătruns în gospodăria unui consătean și ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Citiți și: Pitești: Complice reținut. Împreună cu un amic, a furat portofelul unei femei, în autobuz

Gospodăria nu era locuită.

„În ziua de 14 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Oarja.

Citiți și: Spargere de 2000 de euro la un magazin din Pitești

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 13 spre 14 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie, nelocuită permanent, de pe raza localității Oarja, de unde ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3