930×122 CAPRA 5

Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății anunță ce restricții vor mai fi în vară

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre cum va fi situația din punct de vedere epidemiologic în vară.

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Acesta a declarat că vom avea o vară normală, cu restricții extrem de puține.

Totuși, ministrul a ținut să sublinieze și faptul că avem de a face cu un virus nou și pot apărea schimbări în orice moment.

Citiți și: Atenție, români! Medicamente false promovate pe internet

„Opinia mea este că vom avea o vară cu condiții de normalitate și cu restricții extrem de puține, dar, repet, acest lucru trebuie luat cu rezervă pentru că atunci când discuți de o boală transmisibilă cu un virus nou, deja împlinește trei ani în curând, dar totuși este încă nou, nu poți să faci decât presupuneri.

Presupunerea în acest moment este de un sezon estival fără restricții, dar lucrul aceasta rămâne să fie confirmat de realitate”, a declarat marți Alexandru Rafila.

În prezent, atât numărul cazurilor nou confirmate cu coronavirus, cât și numărul deceselor și al pacienților cu Covid internați la ATI este pe un trend descendent.

Vă reamintim faptul că, astăzi, 2 martie, va avea loc ședința de guvern în care vor fi adoptate primele măsuri de relaxare. Printre acestea se numără renunțarea la masca de protecție pe stradă și renunțarea la certificatul verde. Subiectul pe larg, AICI: Fără mască pe stradă și fără certificat verde la control.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90